Itt érték a munkám!

Tisztelt Érdeklődő, leendő Munkatársunk!

Engedje meg, hogy elsőként köszöntsük Önt a dm Kft. karrieroldalán! Örömmel tölt el bennünket, hogy érdeklődik a dm, mint munkáltató iránt. Engedje meg, hogy pár szóban bemutassuk Önnek cégünket, hogy így első kézből kapjon szervezetünkről információt.

A dm drogerie markt 13 országban van jelen Európában 3 400 üzlettel, több mint 59 000 munkatárssal. Magyarországon 1993-ban nyitottuk meg első üzletünket. Az évek alatt kitartó és sikeres munkával országos hálózatot építettünk ki és piacvezető pozíciót értünk el. Munkáltatói márkánk magas színvonalát tükrözi az is, hogy cégünk több munkáltatói díjat is elnyert (pl.: Legjobb Munkahely, Legvonzóbb munkaadó a kiskereskedelemben, Családbarát Munkahely).

Munkatársainkkal való hosszú távú kapcsolatunk megőrzése érdekében törekszünk arra, hogy személyiségüknek megfelelő fejlődési lehetőséget biztosítsunk számukra. Éppen ezért a vezetőség elsődleges feladatának tekinti, hogy munkavállalóinkban meglássák a fejlődési potenciált és képességeiknek megfelelő lehetőségeket tudjunk napi feladatainkban kínálni; nemcsak országos, de nemzetközi szinten is.

Annak érdekében, hogy a piaci kihívásokra rugalmasan tudjunk reagálni, a szervezet minden szintjén a megújulásra törekszünk. A dm sikere a vevők magas színvonalú kiszolgálásában rejlik. Minden munkatársunk arra törekszik, hogy vevőink számára olyan termékkínálatot, üzleti légkört alakítsunk ki, amellyel a dm üzletekben a vásárlás élménnyé válik. Ennek titka az emberek szeretetében rejlik, mely által vevőink törzsvásárlóinkká, és a dm közösség részévé válnak.

Reméljük, hogy azonosulni tud célkitűzéseinkkel, és állásajánlataink közül találni fog olyan pozíciót, mely megfelel elképzeléseinek, és szakértelmével erősíteni tudja csapatunkat.

Üdvözlettel,

Csoknyainé Horváth Gertrud és Görgey András

Köszöntő

 
Csoknyainé Horváth Gertrud és Görgey András

Csoknyainé Horváth Gertrud és
Görgey András
dm Kft. ügyvezetői

Legvonzóbb munkaadó a kiskereskedelem kategóriában
Randstad Award 2015, 2016, 2017

Családbarát munkahely - 2015

Legjobb munkahely – 2015