Itt érték a munkám!

Munkáltatói díjaink

A dm-nél ügyelünk arra, hogy munkatársaink számára a munka-magánélet egyensúlya megvalósulhasson, lehetővé téve, hogy mindkét szerepben harmonikusan tudjanak élni. Ez irányú törekvésünket a szervezet minden szintjén igyekszünk megvalósítani azáltal, hogy munkatársainknak részmunkaidőben is van lehetőségük dolgozni. Mindemellett vállalatunknál nem csak a munka-magánélet egyensúlyának megvalósításáért állunk ki, de munkavállalóinkat is arra ösztönözzük, hogy a társadalommal harmonikus kapcsolatot tudjanak kialakítani, az értékteremtést környezetükben is megvalósíthassák.

BeneFit Prize – 2019

BeneFit Prize – 2019 díj

Díjazták azokat a cégeket, amelyek sokat tesznek dolgozóik egészségéért. A dm-et a biztosítások kategóriában díjazták a BeneFit Prize-on.
A szakmai díjak odaítéléséről független bírálóbizottság döntött. Különdíjakkal azokat értékelte a szakmai zsűri, akik egy-egy szegmensben alkottak kiemelkedőt, a dm a biztosítások kategóriában nyert különdíjat. A vállalatnál a kollégákat biztosítások védik, munkatásaikról 0-24 órában, tehát szabadidejükben is gondoskodik a cég. A dm számára kiemelt fenntarthatósági terület a munkatársakkal való etikus bánásmód, kiemelten kezelik a munka-magánélet egyensúlyának megteremtését, elköteleződtek a részmunkaidős foglalkoztatás mellett....

Tovább

Szerethető Munkahely Példakép

Szerethető Munkahely Példakép díj

A DreamJobs kezdeményezésére létrejött Szerethető Munkahelyek Díj célja, hogy lehetőséget adjon a hazai munkaadóknak, hogy őszintén megmutassák, miért jó náluk dolgozni, illetve a munkavállalóknak, hogy megismerhessék ezeket a cégeket.
A 2019-ben harmadik alkalommal megrendezésre kerülő verseny díjazottjait november 21-én egy ünnepélyes díjátadó gálán köszöntötték a szervezők. A dm, mint "Szerethető Munkahely Példakép" részt vett a zsűrizésben, pontozásban, véleményezésben és szakmai különdíjat adott át Employer Branding, nagyvállalat kategóriában....

Tovább

HRKOMM Award – 2019

HRKOMM Award – 2019 díj

2019-ben újabb munkáltatói díjjal gazdagodtunk, a HRKOMM Award pályázatai közül ezüstérmesként került ki egyik jól bevált megoldásunk:
a szakmai díjat a "Karrier nap a dm-ben" című pályázatért kaptuk "HR tevékenység tartalma alapján" kategóriában és ezen belül "kiválasztási megoldás" alkategóriában. A HRKOMM Award célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat....

Tovább

Mentor Oscar díj – 2019

Mentor Oscar díj – 2019 díj

A Mentor Oscar díj II. helyezésével jutalmazták vállalati kategóriában a dm mentoring területen elért eredményeit:
a vállalat több szervezeti egységben vezette be párhuzamosan a mentori tevékenységet, indulása óta 300 munkavállalót sikerült bevonni a 6 hónapos mentorálási folyamatba....

Tovább

Hall of fame - 2018

Hall of fame - 2018 díj

A Randstad Award részvételi szabályzata alapján azok a cégek, akik 5 éven belül negyedszerre
ennének nyertesek, Nívó díjban részesülnek. Ennek megfelelően a „legvonzóbb munkaadó a kiskereskedelemben˝ kategóriában bekerültünk a hírességek csarnokába. A Magyarországon tevékeny 150 legnagyobb és legbefolyásosabb vállalattal mérettettünk meg a világ legnagyobb független munkáltatói márka kutatásában. 8200 munkavállalót interjúvoltak meg véletlenszerűen, mit tartanak fontosnak a munkájuk során, kiket tartanak a legjobb vállalatoknak Magyarországon 2018-ban....

Tovább

HRKOMM Award – 2017

HRKOMM Award – 2017 díj

2017-ben újabb munkáltatói díjjal gazdagodtunk, HR kommunikációs díj bronzérmeseként "Legjobb integrált külső munkáltatói márkaépítés" kategóriában.
A HRKOMM Award célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat....

Tovább

Legvonzóbb munkaadó a kiskereskedelem kategóriában – 2017

A dm 2017-ben ismét átvehette a legvonzóbb munkaadó díjat kiskereskedelem kategóriában. A vállalat mellett harmadik alkalommal tették le voksukat a válaszadók.
A győztes címeket a világ legnagyobb független munkáltatói márka kutatása alapján ítélik oda. A lista alapjául szolgáló Employer Brand Research reprezentatív kutatásban a megkérdezettek kilenc szempont szerint, többek között a karrierlehetőségek, a továbbképzések, a foglalkoztatás hosszú távú biztonsága, illetve a munka és magánélet egyensúlya szerint is értékelték a cégeket. Az eredmény alapján immár harmadik éve a kiskereskedelmi szektoron belül a dm-ben szeretnének leginkább dolgozni a válaszadók....

Tovább

Legvonzóbb munkaadó a kiskereskedelem kategóriában – 2016

A Randstad Award magyarországi felmérése alapján kiskereskedelem kategóriában elnyertük a legvonzóbb munkaadó címet.... A RANDSTAD a világgazdaság 75%-át képviselő 23 országban, a világ legnagyobb munkaerő-piaci felmérését végzi évek óta "Randstad Award" néven, több mint 200 000 munkavállaló véleményére alapozva. Magyarországon immár 3. alkalommal kérdeztek meg véletlenszerűen kiválasztott 4.000 főt, mit tartanak fontosnak a munkájuk során, kiket tartanak a legjobb vállalatoknak 2016-ban.

Tovább

Legjobb munkahely – 2015

Az Aon Magyarország 15. alkalommal hirdette meg a Legjobb Munkahely pályázatot, melynek keretében elnyertük a címet nagyvállalati kategóriában.
2015-ben összesen 76 vállalat mérettette meg magát, összesen 32 000 megkérdezett munkavállaló és 450 felsővezető válaszai alapján 16 vállalat érdemelte ki ezt az elismerést. Nagyon büszkék vagyunk erre a díjra, mert munkatársaink dm-ről alkotott véleménye alapján nyertük el és egy vállalat számára mindig a saját munkatársai visszajelzései a legértékesebbek. A megkérdezés során kiderült, hogy kollégáink 90%-a pozitívan nyilatkozik a dm-ről és nyugodt szívvel ajánlja ismerőseinek. Munkatársaink nagy többsége hosszabb távon szeretne a vállalatnál dolgozni és úgy látja, hogy a dm ösztönzi arra, hogy nap, mint nap a legtöbbet hozzák ki magukból és jól teljesítsenek munkájukban.

Tovább

Családbarát munkahely – 2015

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma által meghirdetett pályázaton elnyertük a Családbarát munkahely címet.
A pályázatra vállalatok, költségvetési, közigazgatási szervek és önkormányzatok jelentkezhettek, akik vállalták, hogy szervezeten belül családbarát programot szerveznek, megkönnyítik azon munkatársaik életét, akik gyermeket vállaltak. Az, hogy cégünk elnyerhette a címet, vállalati kultúránkra vezethető vissza. Fontosnak tartjuk, hogy olyan feltételeket teremtsünk munkavállalóink számára, hogy feladataikat hatékonyan, stresszmentesen láthassák el, és egyúttal elegendő időt és figyelmet fordíthassanak családjukra.

Tovább

Legvonzóbb munkaadó a kiskereskedelem kategóriában – 2015

A Randstad Award magyarországi felmérése alapján kiskereskedelem kategóriában elnyertük a legvonzóbb munkaadó címet.
A RANDSTAD a világgazdaság 75%-át képviselő 23 országban, a világ legnagyobb munkaerő-piaci felmérését végzi évek óta "Randstad Award" néven, 225 000 munkavállaló véleményére alapozva. Ehhez a felméréshez a tavalyi évben a RANDSTAD Magyarország is csatlakozott.
Több mint 7000 magyar munkavállalót kérdeztek meg Magyarországon munkahelyválasztásuk legfontosabb kritériumairól. A 7000 embert a KSH adatbázisából véletlenszerűen választotta ki a RANDSTAD.

Tovább

Legjobb női munkahely – 2007

2007-ben a Legjobb női munkahely címmel tüntették ki cégünket. Az elbírálás során a dm-et a munkahelyi közérzet, a vezetés és a karrier területén egyaránt... egyöntetűen első helyezettnek ítélték. Az értékelés további szempontjai az alábbiak voltak: a nők karrierépítési és készségfejlesztési lehetőségei, az egészség és a jó környezet megőrzése, valamint a munka és a magánélet összeegyeztethetősége. A teljes foglalkoztatottak számához viszonyítva nálunk volt a legtöbb GYES/GYED-en lévő kismama, akiknek biztosítjuk és segítjük visszatérését a munkába. Ezt igazolja az is, hogy a dm-nél minden területen – üzletek, raktárak, központ – lehetővé tesszük a részmunkaidős foglalkoztatást, amely támogatja munkavállalóinkat abban, hogy több időt tudjanak családjukkal, gyermekeikkel, barátaikkal tölteni.

Tovább

Családbarát munkahely – 2006

2006-ban elnyertük a Családbarát munkahely cím oklevelét nagyvállalatok kategóriában. Az oklevelet az indoklás szerint a jól felépített képzési rendszerünkkel... nyertük el, melybe a családos munkavállalóink is jól be tudnak kapcsolódni. Emellett az elbírálás során előremutató juttatási rendszerünket is díjazták.

Tovább