Itt érték a munkám!

Mi a dm-nél

Nálunk az ember a legfőbb érték

Valamennyi pozícióban emberek dolgoznak, akik különböző jogkörökkel vannak felruházva. A pozíciótól függetlenül azonban, mindig az emberről és az ő egyéni igényeiről van szó. Együttműködésünknek ez a hozzáállás az alapja.

  • minden embert egyformán értékesnek tekintünk
  • mindenkit komolyan veszünk, támogatunk
  • betartjuk a megállapodásokat
  • bízunk az emberekben
  • felelősségteljesen cselekszünk
  • elismerjük és megbecsüljük mások egyéniségét

Munkatársaink mondták

„A dm-nél egyformán fontos a gyermekét egyedül nevelő anyuka; az idős néni, aki nyugdíjasként takarít; és a 19 éves diák is, aki éppen szakmai gyakorlatát tölti. Lehet munkatársunk fiú vagy lány, 18 vagy akár 70 éves; nálunk az számít, hogy legbelül milyenek vagyunk. Így a dm-nél mindenki megtalálhatja a helyét. A legnagyobb elismerés az, ha a vásárló visszatér, mert itt mindig kedvesek, segítőkészek az eladók.”

Mihályfi Krisztina

„A dm-nél a munkavégzés során mindig képességeimnek, tudásszintemnek megfelelő feladatokat kapok reális kihívásokkal, melyek fejlesztenek, új tapasztalatokkal gazdagítanak. Megtanultam a dm-nél, hogy az embernek mindig vannak rejtett képességei, tartalékai, melyek akarattal, kitartással előhozhatóak.”

Varga Noémi Kata

„Szeretem a munkám sokszínűségét, hogy a mindennapi rutin mellett új kihívások is várnak rám. Szeretem a csapatmunkát, hogy a feladatokat közös egységben oldjuk meg, egymást segítve jutunk el a végső megoldáshoz. Szeretem, hogy része vagyok egy hatalmas rendszernek, és munkámmal hozzájárulhatok a működéséhez.”

Peringer-Horváth Eszter

„Jó, hogy a kereskedelem egyik legszínvonalasabb üzlethálózatában dolgozhatok. Kihívásokkal teli, mozgalmas munkát végzek, mindezt családias légkörben. A dm biztos egzisztenciát és előrelépési lehetőséget is biztosít. 15 éve dolgozom itt, szinte itt váltam felnőtté. Gyermekem születésekor nyugodtan foglalkozhattam szülői teendőimmel, mert tudtam a dm visszavár.”

Nagy Zoltánné

„A dm megbecsüli munkatársait, kíváncsi a dolgozók véleményére és ismeri is azt. Szeretem, mert itt bizalmat kapok, így én is adhatok. Szeretem, mert tréner lehetek, mert betaníthatok, mert jók a személyi feltételek, mert szép helyen dolgozhatok, mert barátokat találtam, és mert szabadság után jó újra munkába állni.”

Igaz Gyöngyi

„Szeretek emberekkel foglalkozni. Örömmel tölt el, ha látom rajtuk, hogy hasznos tanácsot adtam nekik. A dm számomra a biztos jövőképet adja, biztos pontot jelent ebben a bizonytalan világban. A cég hozzásegít a karrierem építéséhez, személyiségem fejlődéséhez. A dm-nél van előrelépési lehetőség, mely ösztönző a munkámban.”

Puskás Viktória

„Örömmel tölt el, hogy törődhetek a vásárlókkal, akik vissza-visszatérnek és kérik a tanácsomat. A folyamatos képzések és a fejlett technika eszközök alkalmazása gördülékenyebbé teszik a munkavégzésünket; így több időt tudunk szentelni vevőinknek. A dm a családom mellett a második életem, ahol tényleg azonosulni tudok a szlogennel "Itt vagyok önmagam!"

Dudok Csabáné