Itt érték a munkám!

Fejlődés, karrier, továbbképzés

Minden munkatársunk számára lehetőséget akarunk adni arra, hogy képességeinek, tudásának, személyiségének megfelelő munkát végezhessen szervezetünknél, így megteremtve a hatékony munkavégzés alapjait. Szervezetünk vezetői törekednek a munkatársak tudásának fejlesztésére, ennek érdekében támogatják a kollégák képzéseken való részvételét, önmaguk folyamatos fejlesztését, szorgalmazzák a feladataik folyamatos újragondolását, így a közös munkával elérhetővé teszik a munkatárs számára a karrierjében való előrelépést. Vezetőink nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy munkatársainkat tudatos struktúra mentén, kompetenciáik alapján fejlesszék, melynek érdekében rendszeresen fejlődési beszélgetést tartanak. A fejlődési beszélgetés során olyan célokat tűznek ki közösen a jövőre nézve, melyekkel elősegítik a nálunk dolgozó emberek hatékonyabb munkáját a szervezetben.

Szervezeti szinten a napi munkavégzést különböző képzésekkel támogatjuk, melyeken igényeik szerint vehetnek részt a kollégáink. Képzéseink célirányosan támogatják a szervezet különböző területeit, így biztosítva, hogy munkatársaink terület specifikus tudásra tehessenek szert. A dm-nél 8-10 féle belső képzést biztosítunk, melyek között egyaránt vannak szakmai, készségfejlesztő tréningek, és vezetőképzések.

Munkatársainkat támogatjuk abban, hogy saját munkájukban újra meg újra meg tudjanak újulni, feladataikat hosszú távon pozitív hozzáállással tudják végezni. Így megalapozhatják önmaguk és kollégáik számára is azt a kellemes munkahelyi légkört, melyben meg tudják valósítani önmagukat.

Büszkék vagyunk arra, hogy munkatársaink a szervezet minden szintjén egyetértenek és azonosulni tudnak célkitűzéseinkkel, így azokat munkavégzésük során meg is tudják valósítani. Szervezetünkkel való elégedettségük legjobb mutatója hosszú távú elkötelezettségük a dm, mint munkáltató felé.

Karrierutak

Somogyi Erzsébet

Somogyi Erzsébet

Területi vezető

„A dm lehetővé tette számomra, hogy GYES-ről való visszatértemkor ugyanabban a pozícióban tudjam folytatni munkámat.”

Tovább
Somogyi Erzsébet

Somogyi Erzsébet

Területi vezető

„A pályafutásomat a 10-es számú üzletben kezdtem 1995-ben, mint eladó-pénztáros. Rövid idő eltelte után helyettes lettem, majd helyettesi megbízatásom alatt bebizonyíthattam, hogy nyitott, jól terhelhető vagyok, szeretem a munkámat, így nemsokára üzletvezető lettem. Üzletvezetői tevékenységem mellett több boltnyitásnál is részt vettem, melyekből szakmailag nagyon sokat tanultam, több rétű tapasztalatra tettem szert. Majd kb. 1,5 év üzletvezetői munka után léptettek elő a jelenlegi területi vezetői pozíciómba.

Jó érzéssel tölt el, hogy a dm fejlődését belülről láthatom, és a munkámmal hozzájárulhatok ahhoz. Mindig is szerettem emberekkel foglalkozni és ebben a munkában maximálisan kiélhetem ezt az igényemet. Területvezetői pályafutásom alatt vállaltam gyermeket is. A dm lehetővé tette számomra, hogy GYES-ről való visszatértemkor ugyanabban a pozícióban tudjam folytatni munkámat. A fentieken túl kipróbálhattam magam, mint tréner is, amelyből sokat tanultam. Különösen fontosnak tartom, hogy a cég a fejlődésemet különböző képzéseken való részvételi lehetőséggel is támogatja.”

Rácz Andrea

Rácz Andrea

Szortiment menedzser

„A magánéletemben, a dm-nél eltöltött évek alatt támogatást kaptam a főiskola elvégzéséhez, a lakhelyváltozások cégen belüli megoldásához.”

Tovább
Rácz Andrea

Rácz Andrea

Szortiment menedzser

„1997-ben kezdtem számlaellenőrként dolgozni a dm-nél. Ezen az osztályon két évet töltöttem, majd szintén adminisztrációs területen, a pénzügyi osztályon, mint pénzügyi előadó folytattam tovább pályafutásomat. Ahogy egyre jobban megismertem a céget, kezdtem el jobban érdeklődni a kereskedelmi folyamatok iránt. Nyitottságom, munkaszeretetem és vezetőim támogatása lehetővé tették 1999-ben, hogy átigazoljak a beszerzési osztályra asszisztensnek, majd 2000 tavaszától az értékesítésbe, mint területi vezető.

Mindig motivált az új feladatok megismerése és, hogy tevékenyen részt vállaljak a cég életében. Területi vezetőként az évek alatt nagyon sok emberrel dolgoztam együtt. Ez mindig kihívás volt számomra, egyben jó érzéssel töltött el. Ez a pozíció nagyfokú rálátást biztosított szinte minden osztály munkájára, a folyamatokra, és vezetőként is bebizonyíthattam rátermettségemet. 2011-ben elérkezett a váltás ideje, az értékesítésben gyűjtött tapasztalataimat ma szortiment menedzserként kamatoztatom, a beszerzés csapatát erősítem. Teljesen más típusú munka, más típusú ritmus és kihívás! A magánéletemben, a dm-nél eltöltött évek alatt támogatást kaptam a főiskola elvégzéséhez, a lakhelyváltozások cégen belüli megoldásához. Elmondhatom, hogy összhangban vagyunk, én és a dm!”

Szemere Gabriella

Szemere Gabriella

Területi vezető

„Területi vezetőként része vagyok egy olyan cégnek, amelynek fontos a megújulás és a változás és ez engem is motivál a fejlődésben.”

Tovább
Szemere Gabriella

Szemere Gabriella

Területi vezető

Azért szeretek a dm-nél dolgozni:

  • …mert kisgyermekes anyukaként a részmunkaidős eladói állás tökéletes választásnak bizonyult, hiszen volt időm arra, ami fontos nekem
  • …mert üzletvezető helyettesként megtapasztalhattam milyen jó dolog csapatban dolgozni és tényleg tudunk egymásra számítani
  • …mert üzletvezetőként átélhettem, hogy a közösen elért célok a legjobb dolgok, és nem kell félni attól, hogy ezentúl valamit másképp kell csinálnunk
  • …mert területi vezetőként része vagyok egy olyan cégnek, amelynek fontos a megújulás és a változás, és ez engem is motivál a fejlődésben. Így van időm arra, ami fontos nekem…

  • …és ennek már több mint 15 éve!
Traub Edina

Traub Edina

Üzletvezető

„Azt gondolom, hogy aki szívvel-lélekkel dolgozik és szeretne fejlődni, annak van esélye újabb területeket, munkaköröket megismerni; együtt tud fejlődni a céggel.”

Tovább
Traub Edina

Traub Edina

Üzletvezető

„Karrieremet, mint sokan mások én is iskolaszövetkezetes diákként kezdtem a dm-nél 2010-ben. Annak idején nagyon sok munkát vállaltam magamra, több üzletben is dolgoztam, mindezt iskola mellett, gyakran hétvégén is. Majd 2010 nyarán lehetőséget kaptam egyik plázai boltunkban, hogy eladó-pénztárosként részmunkaidőben folytassam dm-es pályafutásomat. Nagyon jókor jött a lehetőség, hiszen akkor fejeztem be tanulmányaimat is és éppen munkakeresés előtt álltam. 2012 januárjától teljes munkaidőben lettem eladó-pénztáros, majd ugyancsak ebben az évben megkeresett a területi vezetőm, hogy felkínáljon egy üzletvezető helyettesi pozíciót számomra. Nagyon megörültem a lehetőségnek, mivel ambiciózus vagyok illetve nyitott vagyok a fejlődésre, így természetesen elvállaltam.

Azt gondolom, hogy aki szívvel-lélekkel dolgozik és szeretne fejlődni, annak van esélye újabb területeket, munkaköröket megismerni; együtt tud fejlődni a céggel.”

Csutha Viktória

Csutha Viktória

HR képzés/fejlesztés ügyintéző

„A dm-nél iskolaszövetkezetes diákként kezdtem a pályafutásomat, és a középiskolai éveim alatt több dm üzletben is dolgoztam nyaranta.”

Tovább
Csutha Viktória

Csutha Viktória

HR képzés/fejlesztés ügyintéző

„A dm-nél iskolaszövetkezetes diákként kezdtem a pályafutásomat, és a középiskolai éveim alatt több dm üzletben is dolgoztam nyaranta. 2010 decemberében az egyetemi tanulmányaim mellett lehetőséget kaptam, hogy eladó-pénztárosként, dm-színekben folytassam a karrierem. Nagyon örültem a felajánlásnak, mert már korábban megfogalmazódott bennem, hogy a dm-nél szeretnék elhelyezkedni. Már diákként is nagy hatást gyakorolt rám a légkör, a csapat, a dm filozófiája. Az egyetemi tanulmányaim végén, 2013 tavaszán, elismerésként éltem meg, amikor a vezetőm felkért üzletvezető-helyettesnek, és bátran vállaltam az eleinte kihívásokkal teli új munkakört. Mindig is motivált a pörgés és a fejlődés, ezért a helyettesi munkám mellett később jelentkeztem belső trénernek is. Örömmel tölt el, hogy részt vehetek a munkatársak folyamatos fejlesztésében, így a dm fejlődésében. 2014. őszén lehetőség nyílt a HR képzés-fejlesztés csapatához csatlakozni. 2015. januártól ismét egy új területet ismerhettem meg a dm-en belül, ahol a fejlesztés, a képzések kialakítása, és koordinálása mellett alkalmam nyílik új ismeretek elsajátítására, és kreatív kibontakozásra is. Nagyon sokat köszönhetek a dm-nek, hiszen itt nőttem fel. Sikerült életre szóló kapcsolatokat kialakítanom, amellett, hogy nagyon sokat tanultam a munka világáról.”

Asbót Bernát

Asbót Bernát

Rendszergazda

„Több mint 6 éve, 2010. januárban kerültem a dm-hez a rendszergazda csoportba. Fontos volt számomra, hogy olyan pozícióba, csapatba kerüljek, ahol ki lehet bontakozni, tudok fejlődni.”

Tovább
Asbót Bernát

Asbót Bernát

Rendszergazda

„Több mint 6 éve, 2010. januárban kerültem a dm-hez a rendszergazda csoportba. Fontos volt számomra, hogy olyan pozícióba, csapatba kerüljek, ahol ki lehet bontakozni, tudok fejlődni. Úgy érzem nagyon jó helyre kerültem, mert folyamatosan érzem a belém és a szakmaiságomba vetett bizalmat azzal, hogy mindig kapok új kihívásokat jelentő feladatokat, legyen az egy munkacsoport vezetése, vagy akár egy nemzetközi projektben való részvétel, ahol én képviselem a magyar dm-et. Ezért különösen nagy örömmel töltött el, amikor felkértek mentornak. Egy újabb kihívást, tanulási lehetőséget láttam benne, hogy a jelenlegi munkaköröm mellett a rendszergazda csoportba kerülő gyakornokok mentorálása is a feladataim közé tartozik. A mai napig nagyon szeretek itt dolgozni, mert mindig kapok lehetőséget a fejlődésre, a vezetőim és a dm támogatására mindig számíthatok és a társaság mindig színesebbé teszi a hétköznapokat. Itt érzem, hogy fontos vagyok, itt érték a munkám.”

Tóth Krisztián

Tóth Krisztián

Leltárfelelős

„2011-ben kezdtem el iskolaszövetkezetes diákként dolgozni a dm-nél.”

Tovább
Tóth Krisztián

Tóth Krisztián

Leltárfelelős

„2011-ben kezdtem el iskolaszövetkezetes diákként dolgozni a dm-nél. Nyári diákmunkákat vállaltam, eleinte irodai adminisztrátorként a gazdasági osztályon, majd később az üzlethálózatban több dm üzletben is dolgoztam. Már a középiskolai éveim alatt megfogott a dm. Nagyon tetszett a hangulat, a csapat. Érettségi után targoncás jogosítványt is szereztem, mert nem titkolt célom volt hogy a raktári munkatársként folytassam pályafutásom. 2014 őszén teljesült egy régen várt álmom: sikeres felvételi után dm-es munkatárs lettem! Komissiózóként szereztem első raktári tapasztalataimat, majd nem sokkal később, 2015 őszén egy belsős hirdetés felkeltette az érdeklődésemet. Úgy éreztem, mintha ezt a pozíciót rám szabták volna, úgyhogy nem haboztam, jelentkeztem. Így történt, hogy a kiválasztási folyamat végén egy verőfényes nyári napon komissiózóból leltárfelelős lettem. Szerettem a fizikai munkát is, mert abban is mindig találtam magamnak kihívást, de örültem, hogy a leltárfelelős munkakörrel egy kicsit más jellegű munkatapasztalat megszerzésére is van lehetőségem. Nagyon fontos számomra a folyamatos fejlődés, amiben a dm mindig támogatott. Ezzel újabb és újabb lendületet adva céljaim eléréséhez. A dm számomra A MUNKAHELY!”

Tóth József Gergő

Tóth József Gergő

Boltvezető

„Már gyerekként is vonzott a kereskedelem. Ott voltam az első magyarországi dm üzlet megnyitóján, ami már kisfiúként is azonnal elvarázsolt, és azóta is életem egyik legmeghatározóbb élményének tartom.”

Tovább
Tóth József Gergő

Tóth József Gergő

Boltvezető

„Már gyerekként is vonzott a kereskedelem. Ott voltam az első magyarországi dm üzlet megnyitóján, ami már kisfiúként is azonnal elvarázsolt, és azóta is életem egyik legmeghatározóbb élményének tartom. Pályaválasztásomat is jelentősen befolyásolta a dm, ezért a kereskedelmet választottam. Tizenhét évesen a nyári szakmai gyakorlatomat már a dm-nél töltöttem, ahol sokat tanultam, rengeteg tapasztalatot szereztem és megismerhettem a dm filozófiáját, ami megerősítette elképzeléseimet a jövőmmel kapcsolatban. 2000 tavaszán sikeresen felvételiztem a céghez, így főiskolai tanulmányaim mellett részmunkaidőben, eladó-pénztárosként kezdtem dolgozni. Egy év elteltével már magasabb óraszámban, majd 3 évvel később pedig már üzletvezető-helyettesként dolgoztam, különböző üzletekben. 2006 óta pedig üzletvezetői pozícióban vagyok. Nagy örömmel töltött el, amikor lehetőséget kaptam, hogy a dm betanító csapatának tagja legyek. Így a vezetői munkám mellett részt veszek a céghez felvételt nyert új munkatársak betanításában, fejlesztésében.”

Nádasné Burnyoczki Judit

Nádasné Burnyoczki Judit

HR képzés/fejlesztés menedzser

„Pályakezdőként 2003-ban, a dm-nél kezdtem kibontani a szárnyam a gazdasági vezető asszisztenseként...”

Tovább
Nádasné Burnyoczki Judit

Nádasné Burnyoczki Judit

HR képzés/fejlesztés menedzser

„Pályakezdőként 2003-ban, a dm-nél kezdtem kibontani a szárnyam a gazdasági vezető asszisztenseként, majd három évvel később kontroller munkatársként folytattam munkámat. 2008-ban egy sikeres felvételi után értékesítési területvezetőként dolgoztam tovább, aminek nagyon örültem, mert pedagógusként mindig is vonzott az emberekkel való foglalkozás. Éreztem, hogy ez az én utam, így a területvezetői munkaköröm mellett jelentkeztem belső trénernek is. Ezt a szerepet a belső tréneri csapat tagjaként a mai napig nagy lelkesedéssel töltöm be. Úgy érzem, ezzel a feladattal nemcsak szakmailag, de emberileg is folyamatosan tudom fejleszteni a munkatársakat és nem utolsó sorban önmagamat. 2015-ben nagy örömmel töltött el, hogy felkértek a HR osztály képzés/fejlesztés csoportjának vezetésére. Óriási elismerésnek éltem meg, hogy ezzel a változással már ˝felelőse˝ lettem annak, hogy minél több lehetőséget kapjanak a munkatársak a továbbképzésre, fejlődésre.”