Itt érték a munkám!

dm, mint munkahely

A dm „itt vagyok Önmagam” ismert szlogenje, nem csak a vásárlók körében, hanem a munkatársak esetében is érvényesül. Erre cégünk nagy hangsúlyt fektet, hiszen a dm életében kiemelt szerepet kap az ember. Fontosnak tartjuk a munkatársak hosszú távú megtartását és folyamatos fejlesztését, továbbá a megfelelő munkakörnyezet kialakítását.

Kimagasló figyelmet fordítunk arra, hogy kollégáink munkájukban folyamatosan megújulhassanak, folyamatainkat újragondolhassák, így lépést tudjanak tartani az egyre növekvő versennyel, a piaci igényekkel, elvárásokkal. Munkafolyamataink optimalizálásával biztosítható a versenyképesség, a kiváló minőség, mellyel piacvezető pozíciónkat meg tudjuk tartani a drogéria kiskereskedelemben.

Munkatársainkat minőségi és önálló munkavégzésre egyaránt sarkalljuk. Ezáltal egyéniségüknek megfelelően alakíthatják feladataikat, majd azokban ki tudnak teljesedni. Hiszünk abban, hogy munkatársaink egyénisége a csapatmunka, tapasztalatcsere által is fejlődik.  Egymás formálásával fejlődésünk magasabb szintjére tudunk lépni, hozzájárulva ezzel a vállalat sikereihez.

Itt számít a véleményem

2100 munkatársunk közül mindenkire egyformán odafigyelünk és kíváncsiak vagyunk véleményükre is, hiszen tudjuk, hogy a komolyan vett véleménycsere elősegíti vállalat fejlődését. Rendszeresen szervezünk dolgozói elégedettség felmérést, ahol a munkatársak önkéntesen és anonim módon elmondhatják véleményüket, tapasztalataikat a cégről, és ennek köszönhetően így előre is vihetik azt. A legutóbbi elégedettség felmérést 2016-ban szerveztük meg.

Munkatársaink visszajelzése a fejlődésért