Itt érték a munkám!

Balance

A dm-nél ügyelünk arra, hogy munkatársaink számára a munka-magánélet egyensúlya megvalósulhasson, lehetővé téve, hogy mindkét szerepben harmonikusan tudjanak élni. Ez irányú törekvésünket a szervezet minden szintjén igyekszünk megvalósítani azáltal, hogy munkatársainknak részmunkaidőben is van lehetőségük dolgozni. Mindemellett vállalatunknál nem csak a munka-magánélet egyensúlyának megvalósításáért állunk ki, de munkavállalóinkat is arra ösztönözzük, hogy a társadalommal harmonikus kapcsolatot tudjanak kialakítani, az értékteremtést környezetükben is megvalósíthassák.

Egyensúlyban a társadalomban

Munkatársaink testi-lelki egyensúlyának megőrzése érdekében igyekszünk társadalmi szerepüket is erősíteni. Ennek érdekében indítottuk „Egy nap másokért” kampányunkat... , mely keretében 2013-tól kezdve minden évben lehetőséget adunk munkatársaink számára egy munkanap erejéig, hogy egy általa választott non-profit szervezetnél önkéntes munkát végezzen.
Célunk a programmal, hogy felhívjuk munkatársaink és rajtuk keresztül az emberek figyelmét az önkéntes munka fontosságára, társadalmi szükségletek felismerésére. Hiszünk abban, hogy programunk munkatársainkra fejlesztő hatással van, amely által személyes látókörük is szélesedik.
2013-ban több mint 500 munkatársunk végzett önkéntes munkát különböző szervezeteknél. Ebből szeretnénk hagyományt teremteni a következő években is. A program keretein belül minden munkatársunk saját érdeklődési körének, elhivatottságának megfelelően választhatja ki, hogy milyen területen szeretne segítséget nyújtani, és ezzel maradandó élményekhez jutni.

Tovább